ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΡΙΧΩΝ

Σας καλούμε όλους, κομμωτές/κομμώτριες, pet shop, pet groomers, αντιπροσώπους/ιδιοκτήτες κτηνοτροφικών μονάδων και όσων ανθρώπων δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους χώρους, να πάρετε μέρος στην κίνηση ανακύκλωσης που έχουμε ξεκινήσει, με βασικό στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

ΠΩΣ;

Αρχικά, συγκεντρώνοντας τα αποκόμματα τριχών μετά την επαγγελματική σας δραστηριότητα σε σακούλες ή κούτες που έχετε ήδη στο χώρο σας από αγορές προϊόντων κτλ. Στη συνέχεια μας καλείτε (αποστολή e-mail στη Ρεστία, ή sms ή κλήση στα τηλέφωνα μας) να τα συλλέξουμε ή τα αποστέλλετε ταχυδρομικά (εκτός Νομού Αττικής) στην έδρα της Ρεστία, που βρίσκεται στο Περιστέρι/Αθήνα.

Σας καλούμε λοιπόν να δωρίσετε στη Ρεστία τα απορρίμματα σας και με αυτόν τον τρόπο να είστε εσείς το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να προστατεύσουμε το περιβάλλον, τις θάλασσες μας, την Ελλάδα μας. Με την πολύτιμη δωρεά σας, θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε και να παράγουμε τα 2 προϊόντα της Ρεστία, με στόχο την προστασία και την πρόληψη ατυχημάτων από πετρέλαιο και καύσιμα. Επιπρόσθετα, τα προϊόντα μας θα προωθηθούν σε παραλιακούς δήμους, ακτές, παραλίες, ξενοδοχειακές μονάδες, ναυπηγεία, διυλιστήρια, συνεργεία, στρατιωτικές/αεροπορικές/ναυτικές βάσεις, ώστε να έχουν όλοι οι χώροι/περιοχές τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν οικολογικά και με σεβασμό προς το περιβάλλον προβλήματα που προκαλούνται από το πετρέλαιο και τα παράγωγά του.

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, εσείς με τη δωρεά των απορριμμάτων σας και εμείς με σκληρή δουλειά, συνέπεια και ευθύνη, ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε ένα πράσινο κύμα καθαριότητας που θα προστατεύει και θα σέβεται το περιβάλλον. Συνάμα, με αυτή την ομαδική προσπάθεια θα εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας το δικαίωμα τους να ζήσουν και να χαρούν τις απαράμιλλης ομορφιάς θάλασσες μας καθαρές, και να μάθουν και αυτά πώς η ανακύκλωση μπορεί να φέρει ΜΟΝΟ θετικά αποτελέσματα, όσον αφορά τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ